Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

На Глухівському ринку жінці стало зле

На продуктовому центральному ринку в Глухові сьогодні стало зле жінці. Працівники кіоску викликали «швидку». Жінка напівлежала, скорчившись, і опустивши голову на прилавок хлібного кіоску.

Продавець розповіла, що жінці стало погано, стояти вона не в змозі, тому дозволили прилягти на столик, щоб не впала. На ринок викликали «швидку», пише hlukhiv.info.

Невідкладна допомога під’їхала оперативно, і жінкою зайнялися два фельдшери, які приїхали на виклик. Від коментарів вони відмовилися, сказали тільки: «У жінки підскочив тиск».

Що стало причиною різкого погіршення самопочуття — невідомо. Але, з огляду на нинішні погодні умови, не виключено, що гіпертонію спровокувала спека. Тим більше, що сталося це в полудень, коли лікарі взагалі не рекомендують виходити з дому людям, не кажучи вже тим, хто страждає від стрибків артеріального тиску.  А якщо вже виникла необхідність, то перебувати на вулиці під палючими променями сонця потрібно в головному уборі і прихопивши з собою пляшечку негазованої води.

4 листопада
3 листопада