Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

На Кролевеччені 30-річний чоловік вкрав корову

Зловмисник скористався можливістю та забрав чужу тварину з пасовища. Але залишитись без покарання йому не вдалося, в поліції його дії кваліфікували як «Крадіжка» та відкрили кримінальне провадження.

До Кролевецького відділення поліції з заявою про зникнення великої рогатої худоби звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що декілька днів тому з пасовиська не повернулась його молода корова. Пошуки тварини своїми силами результату господарям не дали.

Проводячи перевірку отриманої інформації в поле зору працівників поліції потрапив 30-річний чоловік. Перевіряючи підозрюваного, поліцейські зібрали беззаперечні докази причетності чоловіка до крадіжки тварини.

«Оперативно-розшуковими заходами вдалось встановити, що днями цього чоловіка бачили в селі: він вів корову на мотузці, хоча сам раніше ніколи не тримав у своєму господарстві такої худобу. За місцем його мешкання, в приміщенні хліву, поліцейські виявили ознаки того, що там знаходилась тварина, — коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кролевецького відділення поліції Андрій Демченко, — Розуміючи, що докази, зібрані у ході пошукових дій, вказують саме на нього, зловмисник зізнався у скоєному. Чоловік пояснив, що перебуваючи на пасовиську він запримітив молоду корову, дочекався моменту і забрав її зі стада. Худобу він відразу продав на бійню, а отримані за неї 10000 гривень витратив».

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді сплати штрафу або виправні роботи, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/na-sumshhini-politsiya-vikrila-cholovika-u-kradizhtsi-korovi

4 листопада
3 листопада