Вчора
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня

На Лебединщині обікрали чоловіка, який приїхав за покупками в магазин

Як встановили правоохоронці, житель одного з сіл Лебединського району приїхав до райцентру своїм велосипедом за покупками, коли у нього зник мобільний телефон. Оперативникам Лебединського відділення поліції знадобилось кілька годин, аби «вирахувати» злодія і вилучити у нього чужий гаджет.
Вийшовши з покупками з крамниці, заявник побачив кількох чоловік, і вирішив, що вони можуть скласти компанію за плашкою горілки. Тож і запропонував їм пригоститися спиртним. І поки товариство випивало, один з компанії тихцем вийняв з барсетки чоловіка мобільний телефон.
Виявивши зникнення свого сотового, потерпілий сповістив про це до поліції. Слідчо-оперативна група опитала 57-річного заявника, і, маючи опис кожного з приятелів по чарці, швидко «вирахували» крадія. Оперативники розшукали підозрюваного і вилучили у нього мобільний чоловіка.
Слідчі кваліфікували дії 52-річного зловмисника за ознаками ч.1 ст. 185 КК України як крадіжку, та розпочали досудове розслідування. Підозрюваному загрожує штраф, або громадські чи виправні роботи, або арешт, або обмеженням волі на строк до п’яти років.
4 листопада
3 листопада