Вчора
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня

На Охтирщині розкрили крадіжку на 70 тисяч гривень на одному з місцевих підприємств

До Охтирського відділу поліції звернувся керівник місцевого сільськогосподарського підприємства. Чоловік розповів: один зі співробітників фірми отримав для передачі в бухгалтерію 70 тисяч гривень готівки і разом з грошима зник.

На виклик виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили: 50-річний працівник підприємства й справді отримав готівку від касира і мав передати її до бухгалтерії. Проте до офісу чоловік так і не прийшов, і куди пропав разом з грошима – ніхто зі співробітників фірми пояснити не міг.

Відтак, поліцейські вирушили у сусідній район, де проживав зниклий чоловік. І знайшли його вдома – той саме відсипався після тривалої пиятики. Співробітники поліції вилучили у нього 61 200 гривень готівки.

Що стосується решти, то чоловік не зміг пояснити, де саме витратив гроші, оскільки протягом ночі «гуляв» у кількох розважальних закладах.

Дії громадянина слідчі кваліфікували у відповідності з ч.1 ст. 185 КК України «Крадіжка», та розпочали кримінальне провадження. Тепер йому не тільки доведеться постати перед судом, а й відшкодувати роботодавцю завдані збитки.

Відділ комунікації поліції Сумської області

4 листопада
3 листопада