Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

На Роменщині хлопець викрав мопед в якості «могорича»

Як встановили працівники роменської поліції, 18-річний парубок вимагав «могорич» від хлопця з сусіднього району за те, що той їздить до місцевої дівчини. А коли не отримав бажаного – вирішив його провчити.
Молодий чоловік, знаючи, що хлопчина залишив свій мопед у дворі своєї подруги, проник на територію чужої садиби і викотив двоколісник у чагарі за городами, після чого пішов у своїх справах. Він зовсім не сподівався, що візитер, не знайшовши на звичному місці свій транспортний засіб, звернеться за допомогою до поліції.
Прибувши на місце події, працівники Роменського відділу поліції детально опитали молодих людей та ймовірних свідків події. А коли дізнались про недавній конфлікт – розшукали та опитали його ініціатора. І юнак у всьому зізнався, не тільки вказавши місцезнаходження мопеда, а й розповівши про обставини вчинення угону.
Наразі транспортний засіб правоохоронці вилучили та повернули власнику. Дії «шанувальника» старовинного парубоцького звичаю слідчі кваліфікували як незаконне заволодіння транспортним засобом та відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального Кодексу України. Остаточну «крапку» в цій справі поставить суд.
4 листопада
3 листопада