Вчора
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

На Середино-Будщині, де стався спалах коронавірусу, чекають на результати тестів 140 контактних осіб

Зазначив голова Середино-Будської районної державної адміністрації Віктор Губенко під час позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у понеділок, 3 серпня

Головний лікар «КНП Середино-Будська центральна районна лікарня» Вікторія МУЛЯР проінформувала членів комісії, що на сьогодні в Середино-Будському районі офіційно підтверджено 19 випадків COVID-19, в тому числі 3 особи по м.Середина-Буда  та 16 по смт. Зноб-Новгородське. “Наразі визначено коло контактних осіб – 140, в тому числі 19 осіб по м. Середина-Буда. Всі перебувають на самоізоляції. Всім проведено обстеження ПЛР.  Офіційні результати очікуємо сьогодні ввечері”, – зазначила Вікторія Муляр.

Голова райдержадміністрації Віктор Губенко акцентував на важливості дотримання протиепідемічних заходів. «Важливо, щоб усі жителі району дотримувалися карантинних заходів, які чітко прописані й збалансовані. Це допоможе уникнути масових спалахів захворювання на COVID-19 й убезпечить населення від інфікування», – зазначив Віктор Губенко.

«Через погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 ще зарано послаблювати карантинні заходи.  Але, у зв’язку з необхідністю, 5 серпня заплановано вручення документів про загальну середню освіту випускникам загальноосвітньої школи № 2 з дотриманням усіх протиепідемічних норм», – сказав очільник району.

За рішенням комісії всі карантинні заходи прийняті на попередніх засіданнях тривають. Що стосується громадського транспорту, то питання щодо відновлення  перевезення пасажирів на період карантину на території Середино-Будського району буде розглянуто 10 серпня і залежатиме від результатів тестів на коронавірусну інфекцію.

4 листопада
3 листопада