Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Шосткинщині жінка хотіла вкрасти продукти з магазину

До дільничних офіцерів поліції надійшло повідомлення від охоронця одного з супермаркетів Шостки. Він розповів, що біля кас торгівельного закладу була помічена жінка, яка намагається скоїти крадіжку продуктів харчування. Оперативно прибувши за викликом, правоохоронці затримали підозрювану.

Нею виявилась 62-річна жителька Шостки, яка раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних крадіжок. В її пакеті поліцейські знайшли ковбаси, фрукти, чай та пляшка коньяку, які вона пронесла поза касами супермаркету, не оплативши.

В свою чергу охоронець магазину розповів, що цю відвідувачку й раніше підозрювали у скоєнні крадіжок, але застати на «гарячому» жінку не вдавалось.

Наразі відносно підозрюваної у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Остаточне покарання їй визначить суд.

4 листопада
3 листопада