25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

На Сумщиі три заклади будуть надавати реабілітаційні послуги дітям з інвалідністю

З травня 2020 року реалізацію профільної державної програми в Сумській області можуть здійснювати обласна дитяча клінічна лікарня та Сумський обласний клінічний лікарсько-фізкультурний диспансер.

За інформацією обласного Департаменту соціального захисту населення, обласна дитяча клінічна лікарня та Сумський обласний клінічний лікарсько-фізкультурний диспансер внесені до переліку закладів, що надають реабілітаційні послуги, у травні цього року. І Сумський обласний центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю, що має багаторічний досвід роботи з такими дітьми, також продовжує надавати послуги.

Повний перелік реабілітаційних установ, закладів охорони здоров’я, що здійснюють заходи з реабілітації дітей з інвалідністю (станом на 26 травня 2020) розміщено на офіційному веб-порталі Фонду соціального захисту інвалідів України у розділі «Реабілітація дітей».

На Сумщині у 2020 році з асигнувань державного бюджету для надання реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю за 5 місяців використано близько 3 млн гривень із запланованих 7 млн гривень.
Джерело debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада