Вчора
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня

На Сумщині чоловік повадився до супермаркету красти продукти

Уродженець с. Вікторове Глухівського району, не одружений з середньою освітою, не працюючий, не судимий 05.03.2020 р. близько 7-ї години 10 хвилин, знаходячись у магазині ТОВ «АТБ Маркет» по вул. Києво-Московській, 28а у м. Глухів Сумської області, переслідуючи корисливу мету, взяв з полиці магазину мандарини, йогурт, пакет гречаної крупи, пляшку горілки та булку, які сховав при собі та пронісши вказані продукти через каси магазину, не розрахувався, таємно їх викрав та в подальшому розпорядився на власний розсуд, заподіявши цими діями супермаркету матеріальної шкоди на загальну суму 251,79 грн.

Через два дні 07.03.2020 р. близько 7-ї години 45 хвилин, він знову навідався до магазину. Діючи повторно, взяв з полиці в магазині мандарини, два пакети йогурту, пляшку горілки, пиріжок та м`ясний рулет всього на загальну суму 422,47 грн., які намагався проністи через каси магазину, не розрахувавшись, але не вчинив усіх дій, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця, оскільки коли спробував повз каси покинути магазин з викраденими продуктами у руках, був затриманий охороною магазину.

В судовому засіданні обвинувачений свою провину в інкримінованих злочинах визнав повністю.

Судом, у зв’язку з визнанням вини, щирим каяттям, активним сприянням розкриттю злочину, йому встановлено іспитовий строк тривалістю 1 (один) рік та покладено на нього відповідно до ст. 76 КК України наступні обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання або роботи.

Джерело: hlukhiv.info

4 листопада
3 листопада