Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

На Сумщині демонтують незаконні білборди

Службою автомобільних доріг у Сумській області виявлено 67 спеціальних конструкцій і зовнішньої реклами (білбордів) на дорогах загального користування державного значення, із них 48 штук — у межах смуги відведення Служби.

Відповідно до чинного законодавства Служба автомобільних доріг у Сумській області звернулася до Сумської обласної державної адміністрації, яка в свою чергу — до Укравтодору з клопотанням щодо демонтажу конструкцій зовнішньої реклами (білбордів), які встановлені без дозвільних документів або з порушенням вимог безпеки дорожнього руху.

Згідно з наказом Державного агентства автомобільних доріг України № 205 від 13.05.2020 р. «Про демонтаж спеціальних конструкцій і зовнішньої реклами» Службі автомобільних доріг доручено демонтування спеціальних конструкцій і зовнішньої реклами, розміщені в смузі відведення автомобільних доріг загального користування державного значення у Сумській області.

Власникам таких конструкцій рекомендують самостійно провести їх демонтаж. В іншому випадку, з 19.05.2020 р., демонтаж зовнішньої реклами (білбордів) буде виконуватися підрядною організацією ДП «Сумський облавтодор», а власники білбордів повинні будуть відшкодувати понесені витрати на ці роботи. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Сумській області.

 

4 листопада
3 листопада