Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

На Сумщині додатково відремонтують дороги на суму майже 500 млн грн

Про це голові Сумської облдержадміністрації Роману ГРИЩЕНКУ повідомив директор державного підприємства «Дороги Сумщини» Сергій БЕСАРАБ.

«Наразі підприємством «Дороги Сумщини» розроблено додатково проектно-кошторисну документацію на суму 423 млн грн. Це ряд доріг місцевого значення в Охтирському, Липоводолинському, Роменському, Тростянецькому, Сумському та інших районах», – зазначив Сергій Бесараб під час наради з питань реалізації програми «Велике Будівництво» на Сумщині.

Також, за його словами, у розробці — проекти з ремонту доріг на понад 1 млрд гривень. Усі проекти планують завершити до кінця серпня.

«Наразі ми вишукуємо додаткове фінансування на ремонт доріг на приблизну вартість до 1,5 млрд грн. Крім того, є можливість залучити державне фінансування, – повідомив учасникам наради Роман Грищенко. – Тому орієнтуйте органи місцевої влади, що в першу чергу будуватимуться ті дороги, які матимуть готову проектно-кошторисну документацію».

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/utilities/na-sumshhini-dodatkovo-rozrobleno-proektno-koshtorisnu-dokumentatsiyu-na-remont-dorig-na-sumu-majzhe-500-mln-grn

4 листопада
3 листопада