Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

На Сумщині допомогли двом зачиненим людям

9 серпня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Успенсько-Троїцька в м. Конотоп.

За попередніми даними, в квартирі перебував чоловік, який тривалий час не відповідав на дзвінки та не відкривав двері. На місце виклику прибуло відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Працівники Служби порятунку за допомогою висувної драбини, потрапили до квартири через вікно на третьому поверсі та відчинили вхідні двері.

Того ж дня, схожий випадок стався у м. Шостка по вул. Онупрієнка. О 23:04 на лінію екстреного виклику «101»  надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про необхідність надання допомоги жінці похилого віку, яка самостійно не могла відчинити двері квартири. На місце події було залучено спеціальну аварійно – рятувальну машину Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Після прибуття рятувальники за допомогою механізованого інструменту відчинили двері помешкання. Після цього жінку передали медичним працівникам. Всього для надання допомоги в обох випадках залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

4 листопада
3 листопада