Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині хочуть перейменувати село Москалівщина

Новообраний голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО в п’ятницю, 3 березня 2023 року провів засідання президії цієї ради. Серед питань порядку денного розглядалось перейменування села Москалівщина Садівської громади Сумського району на Журавлине, – повідомляється на офіційному сайті Сумської районної ради.

Як повідомляється, в роботі президії прийняли участь голова Сумської РДА – керівник районної військової адміністрації Роман ГУЧЕНКО, голови фракції політичних партій «Слуга народу» – Володимир ГОРДІЄНКО, «Батьківщина» – Володимир БІЦАК, «Європейська солідарність» – Віталій ДЕЙНИЧЕНКО, «За майбутнє» – Юрій КОВАЛЕНКО, «Сила і честь» – Андрій КОРОТЕНКО, голова постійної комісії В’ячеслав БЕРШОВ, депутати ради – Віталій БУРБИКА, Валерій СОРОКІН, Олександр ХРУПА, Роман ГАЛЕНІН та Мирослав ЗАВАЛЬНИЙ.

Учасники засідання розглянули питання організації та проведення наступної сесії ради, винесення на її розгляд звіту голови райдержадміністрації, питань щодо внесення змін до складу президії та постійних комісій ради, структури та штатної чисельності виконавчого апарату ради, фінансування ради та розподілу коштів вільного залишку минулого року, виконання плану роботи ради за 2022 рік та затвердження плану роботи на 2023 рік.

Також розглянуто питання затвердження списків присяжних до Сумського та Краснопільського районних судів, про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району майна до власності територіальних громад району та Сумської РДА, надання дозволу на передачу в оренду майна з проведенням аукціону. Всі рішення прийняті одноголосно. Проведення сесії заплановано на 10:00 в п’ятницю, 10 березня 2023 року.
Окрім того, за суттєвий вклад у розвиток Сумського району та з нагоди Дня народження керівнику одного із підрозділів 117 бригади ТрО України майору Юрію КОВАЛЕНКУ вручено цінний подарунок – годинник.

4 листопада
3 листопада