19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

На Сумщині комунальники засипали дорогу сміттям із кладовища?

В Охтирці комунальники «проклали» дорогу до колекторів, який ремонтують, сміттям із релігійною атрибутикою.

Про це у Фейсбуці розповів Олександр Шнайдер.
Як стало відомо з оприлюднених відео, комунальники залишили повністю відкритим колектор та не поставили жодних попереджувальних знаків для людей. Більш того вони встановили каналізацію вище рівня річки щонайменше на метр, через це у забитих місцях відходи потраплятимуть у ґрунт та до річки. А ще в одному із колекторів засунули всередину пластикову трубу, яка вже майже забилася мулом.

Та найбільше вразило, що під’їзд до одного із колектора, який й розмила протікаюча каналізація, зробили сміттєвими відходами із кладовища – принаймні про це свідчить релігійна атрибутика.

Виникає багато запитань до такого ремонту та його ефективності.

Цікаво знати скільки коштів спишуть на ремонт колектора в парку! Там в середину битонної труби всунули пластикову! А засипають сміттям з кладовища!Відео перше! Інші відео на моїй сторінці, або в групі ( Охтирка ,рідний край !)

Опубліковано Олександром Шнайдером Понеділок, 20 липня 2020 р.

 

Цікаво знати скільки коштів спишуть на ремонт колектора в парку! Там в середину битонної труби всунули пластикову! А засипають сміттям з кладовища!Відео друге!Інші відео на моїй стінці, або в групі ( Охтирка, рідний край! )

Опубліковано Олександром Шнайдером Понеділок, 20 липня 2020 р.

 

Цікаво знати скільки коштів спишуть на ремонт колектора в парку! Там в середину битонної труби всунули пластикову! А засипають сміттям з кладовища!Відео третє! Всі три відео на моїй сторінці! Обо групі ( Охтирка, рідний край! )

Опубліковано Олександром Шнайдером Понеділок, 20 липня 2020 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 листопада
3 листопада