Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

На Сумщині «мисливець за металом» загинув від вибуху міни

Невідомого чоловіка з травмами ніг випадково знайшли двоє трактористів, що виїхали на обробку полів. Вони відразу сповістили про «знахідку» медиків та поліцейських.

До приїзду бригади «швидкої допомоги» потерпілий помер. Слідчо-оперативна група Охтирського відділу поліції, яка оперативно прибула на місце події, припустила, що чоловік отримав тілесні ушкодження в результаті вибуху невідомого боєприпасу. Відтак, до роботи охтирських поліцейських долучились спеціалісти вибухо-технічного підрозділу ГУНП області. Вони дослідили місце події і встановили, що причиною вибуху стало необережне поводження з міною часів Другої світової війни. А знайдені поруч загиблого речі свідчили, що він займався пошуками металу за допомогою металодетектора.

На думку працівників поліції, чоловік, викопавши міну, переносив її у сумці разом з іншими своїми знахідками, і вона здетонувала.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого та проводять всі необхідні попередні перевірки. за результатами яких буде прийнято відповідне процесуальне рішення стосовно відкриття кримінального провадження.

4 листопада
3 листопада