25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

На Сумщині мопедист пропонував правоохоронцям хабар у 100 доларів

Патрулюючи місто Дружба в Ямпільському районі, поліцейські зупинили мопедиста, що рухався на двоколіснику без номерного знаку. У ході спілкування з 53-річним водієм правоохоронці помітили, що той перебуває напідпитку. Аби остаточно підтвердити чи спростувати цей факт, чоловіку запропонували пройти відповідний медичний огляд. Натомість мопедист спробував «домовитись» з поліцейськими, запропонувавши їм в якості «відкупного» 100 доларів США.

Однак правоохоронці від угод відмовилися, а викликані слідчо-оперативні групи задокументували факти пропозицій неправомірної вигоди службовим особам.

На водія складені адміністративні матеріали за порушення Правил дорожнього руху. Проте, окрім адміністративної, йому загрожує ще й кримінальна відповідальність – згідно з вимогами ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Санкція статті передбачає покарання у вигляді чималого штрафу, або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада