Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині «на гарячому» затримали підлітків, які хотіли пограбувати кіоск

Троє підлітків, пошкодивши захисні ролети, намагались проникнути до торгівельного кіоску. Встановлена охоронна сигналізація не тільки вберегла завбачливого господаря від значних матеріальних збитків, а й допомогла затримати зловмисників.

Близько четвертої ранку на пульт Управління поліції охорони в Сумській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з торгівельних кіосків Шостки. За лічені хвилини група реагування поліції охорони вже була біля охоронюваного об’єкту.

Як з’ясували стражі правопорядку, винуватцями виклику стали троє місцевих підлітків віком 16-ти, 15-ти і 13-ти років. Хлопці зізналися, що намагались обікрасти торгівельний кіоск: пошкодили захисні ролети, відчинили віконце до приміщення та забрали звідти касовий апарат вартістю 7 000 гривень. В подальшому планували допомогти найменшому з їх компанії проникнути у середину торгівельної точки через віконце, щоб звідти він подавав їм товар. Проте оперативність поліцейських стала на заваді їх планам.

Зловмисники, побачивши машину правоохоронців, намагались втекти, але марно. Поліцейські вилучили у них викрадений касовий апарат, а самих підлітків затримали  та доставили до Шосткинського відділу поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», в рамках встановлюють причини та обставини такої поведінки неповнолітніх.

4 листопада
3 листопада