Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

На Сумщині перший довічно засуджений отримав банківську картку

У державній установі «Роменська виправна колонія (№56)» перший засуджений до довічного позбавлення волі отримав банківську картку для здійснення безготівкового розрахунку в крамниці установи.

Про це повідомили в Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань.

Засуджені постійно звертаються до адміністрації установи з приводу перерахування коштів на їх особові рахунки для проведення отоварювання.

Уже видано 23 банківських картки засудженим, а з поміж засуджених до довічного позбавлення волі, яких в установі 119 чоловік , це перший випадок, коли засуджений виявив бажання отримати картку.

Зазначається, що отримання банківських карток спрощує роботу не лише бухгалтерії установи, а ще й дає змогу рідним засуджених за спрощеною процедурою направляти грошові перекази у місця позбавлення волі. Робота у даному напрямку продовжується і усі бажаючі будуть забезпечені банківськими картками.

Начальник установи Олександр Фурса зазначив, що надання можливості засудженим самостійно розпоряджатися власними коштами через банк формує позитивні звички та не дає відставати від розвитку технологій та суспільства.

4 листопада
3 листопада