12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

На Сумщині поліція розслідує розбійний напад на кролевецького підприємця і встановлює місце перебування одного з нападників

Нагадаємо: кілька днів тому двоє невідомих увірвались до квартири 48-річного жителя Кролевця і під загрозою застосування фізичної сили вимагали гроші та цінності. Сповіщені сусідами про підозрілий шум правоохоронці оперативно прибули на місце події і затримали одного зі зловмисників, інший утік.
Слідчі Кролевецького відділення поліції під процесуальним керівництвом Кролевецького відділу Шосткинської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст. 187 КК України «Розбійний напад» та оголосили затриманому чоловіку підозру у вчиненні злочину.
Учора суд за клопотанням правоохоронців обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без права внесення застави.
Наразі досудове розслідування, в рамках якого поліцейські встановлюють особу та місцеперебування спільника затриманого, триває. Відомо, що це чоловік віком до 50 років, спортивної статури, зростом 185 – 190 см., може мати видимі ушкодження на обличчі та руках.
Правоохоронці закликають всіх небайдужих громадян, кому відома будь-яка інформація, що допоможе в розслідуванні даного злочину, невідкладно повідомити про це до Кролевецького відділення поліції за телефоном: (068)801-72-95, або на спецлінію поліції «102».
4 листопада
3 листопада