Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

На Сумщині поліція викрила крадіїв чужого майна

У всіх випадках зловмисники скористались неуважністю власників речей. Правоохоронці наголошують: цих злочинів можна було б уникнути, якби громадяни більш уважно ставилися до збереження свого майна.

Так, до Сумського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась 40-річна жінка. Вона розповіла, що з її будинку зникли мобільний телефон та планшет. У скоєному підозрює свого колишнього співмешканця, який напередодні був у неї в гостях. Правоохоронці швидко розшукали ймовірного злодія. Останній зізнався у скоєному та розповів, що викрадене здав до ломбарду. Виручені гроші витратив на власні потреби. Як виявилося, раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину майнового характеру.

Цього ж дня правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки сумки 37-річної жительки обласного центру причетний раніше судимий 34-річний чоловік. Як з’ясували поліцейські, напередодні жінка познайомилася з цим громадянином, і разом «відпочивали» за пляшкою спиртного. Співрозмовник скористався неуважністю нової подруги і поцупив її речі.

Працівники Липоводолинського відділення поліції викрили у скоєнні крадіжки 33-річного жителя району. Виявилося: скориставшись довірою та неуважністю 65-річного пенсіонера, чоловік викрав у нього мобільний телефон та майже 3000 гривень готівки.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за частинами 1-2 статті 185 Кримінального кодексу України. Крадіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років у залежності від тяжкості вчиненого.

Відділ комунікації поліції Сумської області

4 листопада
3 листопада