Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині поліція вилучила PVP-сіль та марихуану

З початку нинішнього року поліцією Сумської області було виявлено 835 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та встановлено ряд осіб, причетних до їх скоєння. Лише за минулу добу поліція виявила ще два таких злочини у Сумах та Краснопільському районі.

Під час перевірки інформації про особу, яка може зберігати наркотики, працівники Краснопільського відділення поліції вдома у 56-річного жителя села Глибне виявили згорток з марихуаною, загальною вагою 200 грам. З якою метою тримав таку велику кількість наркотичної речовини чоловік вдома, вживав сам чи реалізовував наркозалежним особам, наразі з’ясовує слідство.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Вчора в Сумах працівники роти поліції особливого призначення ГУНП в Сумській області, здійснюючи патрулювання на вулиці Харківській, для перевірки зупинили 37-річного чоловіка, у якого під час проведення поверхневого огляду виявили пакетик з кристалічною речовиною, зовні схожою на PVP-сіль. Слідчо-оперативна група поліції вилучила речовину та направила на експертизу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Зловмисникові може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело http://debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада