Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

На Сумщині правоохоронці виявили два злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків

У раніше судимого за незаконне зберігання наркотиків жителя райцентру поліцейські знайшли та вилучили два згортки з марихуаною.

У селищі Вороніж Шосткинського району дільничні задокументував факт незаконного посіву та вирощування конопель у садибі місцевого мешканця.

З початку комплексних оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак», які тривають з 20 травня, поліцейські Шостки задокументували 26 фактів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Серед них: 14 – зберігання наркотичних речовин, 10 – незаконний посів та вирощування маку чи конопель, 2 факти збуту наркотиків чи психотропів та 1 – крадіжка нарковмисних рослин.
Лише за останню добу дільничні офіцери поліції виявили два злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

У Шостці в поле зору дільничного потрапив раніше судимий за наркотики 36-річний місцевий мешканець, який палив цигарки на дитячому майданчику. Для складання на нього адміністративного протоколу правопорушник був запрошений на поліцейську станцію, де під час поверхневого огляду у нього було знайдено і вилучено два паперових згортки з сухою та подрібненою рослинною речовиною, схожою на марихуану.

Власник наркотиків зізнався, що зберігав їх виключно для власного вжитку.
У садибі 39-річного жителя селища Вороніж Шосткинського району дільничні офіцери поліції знайшли та вилучили 16 кущів конопель. Господар вирощував їх подалі від людських очей, за підсобними приміщеннями. Втім рослини були старанно доглянуті та удобрені.

Наразі вилучене вже направлено на експертне дослідження. За обома фактами у поліції відкрили кримінальні провадження: ч. 1 ст. 309 «Незаконне зберігання наркотичних речовин» та ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України відповідно. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

4 листопада
3 листопада