Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині продовжують знаходити боєприпаси часів минулої війни

За минулу добу до поліції надійшло два повідомлення від жителів Великописарівського та Кролевецького районів про виявлення боєприпасів часів минулої війни. Вибухонебезпечні знахідки були взяті під охорону поліцейськими до приїзду саперів.
Учора до Великописарівського відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річного жителя с. Рябина. Чоловік розповів, що під час пошуку металу в руслі р. Веселка він випадково викопав снаряд калібру 120 мм часів Другої світової війни. Зрозумівши на яку небезпеку можуть наразитися місцеві жителі, бо до найближчих хат було не більше 40 метрів, чоловік прикрив землею свою знахідку та негайно повідомив про неї до поліції.
Того ж дня у Кролевецькому районі, у полі, на відстані 4 км від с. Спаське, місцеві жителі теж наштовхнулися на артилерійський снаряд калібру 82 мм часів минулої війни.
На місцях виявлення боєприпасів було виставлено охорону поліції до прибуття саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України.
Поліція нагадує громадянам, що у разі виявлення будь-де, зброї, боєприпасів, чи інших вибухонебезпечних предметів, найголовніше відмітити місце знахідки, відійти на безпечну відстань та викликати поліцію.
4 листопада
3 листопада