Вчора
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

На Сумщині продовжують знешкоджувати боєприпаси

23 жовтня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни) проведено роботи зі знешкодження  двох артилерійських снарядів калібру 100 та 152 мм. Небезпечні знахідки раніше виявили в полі поблизу с. Степне Ямпільського району.

Цього ж дня о 09:38 до Служби порятунку «101», надійшла інформація про знайдення предмету схожого на боєприпас, що знаходиться в лісі на відстані 2 км від житлових будинків смт Краснопілля. Небезпечною знахідкою виявився артилерійський снаряд калібру 100-мм. Ще два випадки мали місце в Охтирському району та м. Суми, де було виявлено76 мм артилерійський снаряд та ручну гранату М – 39.

На місцях виявлення правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники наголошують, що при знаходженні боєприпасів не можна їх навіть торкатися, а тим більше намагатися перенести. У жодному разі не користуватися поблизу засобами зв’язку, це може спровокувати вибух. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати Службу порятунку за номером «101».

4 листопада
3 листопада