Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

На Сумщині розпочалися 3-місячні навчання водолазів і кінологів

Початок оксамитового серпня у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України в місті Ромни ознаменувався важливою подією — у новозбудованому водолазному комплексі розпочався перший тримісячний навчальний курс для 20 слухачів з отриманням робочої професії «Водолаз». Паралельно з водолазами за парти сіли також 20 рятувальників та волонтерів, які також протягом 3 місяців будуть освоювати робочу спеціальність «Кінолог – рятувальник».

Привітати майбутніх водолазів та кінологів прибув директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук.

«Ми впевнені, що наші здобувачі освіти стануть професійними кадрами у будь-якій структурі, адже у нас є всі умови задля якісного проведення навчально-виробничого процесу, зокрема найсучасніша навчально — матеріальна база та кваліфіковані інструктори — викладачі, — зазначив один з очільників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.- «Водолаз» чи «кінолог» — це професії, котрі мало хто обирає «просто так», це поклик душі та стиль життя. Кожен слухач зробив свідомий вибір щодо майбутньої професії, завдяки якому здобуті знання та навички будуть слугувати протягом всього життя».

Вже через 1,5 місяці на базі нового водолазного комплексу розпочинається перепідготовка та півищення кваліфікації у водолазів ДСНС України.

4 листопада
3 листопада