Вчора
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

На Сумщині розподілили 25 мільйонів

Вчора, 11.08.21 пройшло засідання комісії з питань бюджету Сумської районної ради, на якому були розглянуті питання внесення змін до бюджету Сумського району на 2021 рік. Загалом прийнято рішення щодо розподілу близько 25 мільйонів гривень.

Голова комісії з питань бюджету Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко, – «Зрушили з місця надзвичайно важливе питання розподілу вільного залишку та внесення змін до бюджету Сумського району на поточний рік. Вирішили спільними та скоординованими зусиллями депутатського корпусу та адміністрації. Як результат – рішення бюджетною комісією та президією ради прийняті одноголосно. Декілька сухих цифр. Профінансовано на 5,3 мільйона гривень придбання сучасного комп’ютерного томографу для райлікарні, на 4,7 мільйона придбання гістероскопу та ультразвукової діагностичної системи для онкодиспансеру. Понад 4 мільйона гривень направлено на компенсаційні виплати за пільговий проїзд та забезпення твердими паливом учасників АТО і їх сімей. Фінансову підтримку отримала практично кожна громада нашого району. Зокрема, школи, лікарні та інші об’єкти життєвоважливої інфраструктури Білопільської, Сумської, Садівської, Миколаївської, Хотінської, Річківської, Лебединської, Краснопільської та Ворожбянської громад. Враховуючи прикордонність району надано фінансову підтримку силовим структурам. Не оминули увагою спорт – направлено понад 600 тисяч гривень школі вищої спортивної майстерності для придбання інвентарю та обладнання».
Сьогодні дані рішення підтримані в цілому на пленарному засіданні депутатським корпусом Сумської районної ради. За них проголосувало 43 народних обранці.
Нагадаємо, що новоутворений Сумський район об’єднує 16 об’єднаних територіальних громад Сумщини, у тому числі Суми, Лебедин, Білопілля та Краснопілля. Загальна чисельністю населення району складає половину Сумської області – 445,7 тис. осіб, площа – 6,5 тис. кв. км. Найвищий представницький орган району – Сумська районна рада у складі 54 депутатів.

4 листопада
3 листопада