Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині шість учнів отримали максимальні бали ЗНО з математики та фізики

Зовнішнє незалежне оцінювання з математики та фізики на 200 балів склали шестеро абітурієнтів з Сумщини.Троє з них навчались у сумській класичній гімназії.

Одним з випускників, який здобув 200 балів із математики, став Денис Гончар. Про свої результати з першого тесту він дізнався тиждень тому. “Була все-таки впевненість деяка, що все буде добре”, – каже він. На його думку, найголовніше в підготовці – систематичність. Хлопець говорить, що почав готуватися до тестів з початку навчального року.

“Повторював весь шкільний курс, знання здобував та весь час робив пробні тести, готувався – і це мені дало змогу гарно скласти. Я був готовий до цього – і вже не так хвилювався”, – розповідає він.

Юнак навчався у класі з поглибленим вивченням точних наук. Математику у нього викладала Тетяна Панченко. “Карантин у цьому році не був на заваді, бо ми всі теми вивчили до того, до 12 березня – і в нас стартувало повторення. Була систематизація знань, контрольні та практичні роботи, постійні перевірки”, – говорить вона.

У цьому класі навчалося 28 дітей. “Ті, хто обрав цей предмет із гуманітаріїв, вони всі пройшли поріг – і є гарні результати. Звісно, дуже радий за фізматят наших: дуже солідні результати – 170-199 – їх дуже багато”, – каже директор гімназії Віктор Гончаренко.

За словами начальника відділу обласного Департаменту освіти і науки Юрія Харламова, інші три абітурієнти – це випускники спеціалізованих шкіл міста Суми – №1 та №7 – і загальноосвітньої школи № 3 з Глухова.

Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада