Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

На Сумщині спімали юнака, який обікрав свою сусідку

З заявою про крадіжку до поліції звернулась 60-річна жителька Шостки. Вона розповіла, що у неї зникла «пенсійна» банківська картка, з якої потім було знято 600 гривень. У скоєному жінка запідозрила свого неповнолітнього сусіда.

Як з’ясували поліцейські, пенсіонерка жаліла 16-річного хлопця, який мешкає поряд, і часто підгодовувала його, запрошуючи на обіди. Того дня парубок теж побував у неї на гостинах, а після цього вона виявила зникнення банківської картки.

Правоохоронці розшукали та опитали підлітка, який неодноразово мав раніше проблеми з законом. Хлопець зізнався у скоєному та розповів, що код від банківської картки сусідки добре знав, адже неодноразово бачив, як вона знімала через банкомат гроші. Одразу після крадіжки фінансового документу він попрямував до терміналу та зняв з рахунку всю наявну суму. Кошти витратив на власні потреби.

Відносно парубка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Остаточне покарання йому визначить суд.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/crime/na-sumshhini-prityagli-do-kriminalnoyi-vidpovidalnosti-pidlitka

4 листопада
3 листопада