Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

На Сумщині суд поставив крапку у справі про жорстоке вбивство 36-річної охтирчанки, яке сталося минулого року

Випадкове знайомство після тривалого «застілля» для молодої жінки закінчилось побиттям та смертю.

Як встановили тоді працівники охтирської поліції, жінка та чоловік познайомились випадково, і після тривалого «застілля» вирішили продовжити знайомство в іншому місці. Однак дорогою пара посварилася, і молодий чоловік став силою доводити свою точку зору.

Близько 21:00 22 січня 2019 року до Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення від медпрацівника місцевої райлікарні про те, що до приймального відділення доставлено побиту жінку.
На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, яка з‘ясувала, що потерпілу до лікарні супроводжував молодий чоловік, котрий, власне, і викликав «швидку». Сам же він пояснив, що свою знайому випадково знайшов на вулиці, лежачою на снігу, в безпорадному стані.
Поліція з‘ясувала, що потерпіла познайомилася з ним буквально кілька годин тому, коли перебувала в одному з мікрорайонів міста. Вони швидко знайшли спільну мову, і деякий час спілкувалися, випиваючи спиртне. Потім вирішили продовжити знайомство в іншому місці, для чого викликали таксі. Однак дорогою між ними виникла сварка, тож, відпустивши машину, пара заходилась з‘ясовувати стосунки просто на вулиці. Молодий чоловік «захопився» настільки, що вдався до кулаків. І схаменувся тільки тоді, коли жінка, впавши, втратила свідомість. Злякавшись наслідків, і бажаючи відвести від себе всі підозри, він нашвидкуруч вигадав легенду про «випадково знайдену знайому» і викликав невідкладну допомогу. В лікарні жінці діагностували травматичний розрив селезінки з гострою крововтратою. Всі намагання медиків врятувати їй життя виявились марними – за кілька годин потому 36-річна пацієнтка померла.
На утриманні її матері залишилось двоє неповнолітніх дітей.

5 серпня 2020 Охтирський міськрайонний суд визнавгромадянина

винуватим у пред`явленому обвинуваченні, передбаченому ч. 2 ст. 121 КК України та призначив йому покарання по цьому закону сім років шість місяців позбавлення волі.

Цивільний позов матері загиблої жінки  задовольнили частково:

Стягнути з обвинуваченого на користь матері загиблої  матеріальну шкоду в розмірі 12413, 50 грн.(лікування, поховання) та моральну шкоду в розмірі 50 000 грн., а всього 62 413, 50 грн.

Джерело: okhtyrka.net

4 листопада
3 листопада