Вчора
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

На Сумщині триває слідство загибелі чиновниці облради та професійного водолаза

Минулої суботи трагічно загинула головний спеціаліст – юрисконсульт юридичного відділу управління майном Карина Козупиця. Дівчина відпочивала разом з рідними у Сумській області. Під час пірнання з аквалангом Карина Козупиця та Сергій Циганок, досвідчений водолаз, потонули. ЇЇ знайшли одразу, чоловіка – через три години.

Карина відпочивала на базі відпочинку депо “Смородине” разом із рідними і зустріла там знайомих. Один з них, Сергій Циганок, запропонував пірнути з аквалангом. За кілька годин тіла обох витягли з води. Поліція відкрила кримінальна провадження за статтею “вбивство”, повідомляє Суспільне.

“Спочатку зголосився на пірнання один із чоловіків із цієї компанії, він приміряв на себе обладнання, спробував – зупинився на мілині, але щось йому не сподобалось і він відмовився. Потім до цього приєдналась молода жінка, 30 років, і спільно вони пішли пірнати”, – каже Володимир Кузьменко, працівник поліції.

Сергій Циганок – досвідчений водолаз. Він працював у обласній рятувальній службі близько 8 років. Його колега, Олександр Мізенко, розповідає, що Карина могла потопити водолаза, який хотів її врятувати.

“Таємниця покрита мороком. Хто зна, що сталося, справа рослідується. Попередньо кажуть, що винен чоловік, він був старшиною обласної водолазної служби. Якщо вона тонула, він рятував, то жінка могла його потопити,” – коментує Олександр.

Колеги Карини висловлюють співчуття родині та друзям дівчини. Вони відгукуються про дівчину, як про професійного працівника Сумської обласної ради та чуйну людину.

“Каріна назавжди залишиться у нашому серці життєрадісною, милою, чуйною, доброзичливою, що дарувала привітну посмішку при кожній зустрічі. Бог прийняв у обійми її світлу душу. Вічна їй пам’ять. А рідним і близьким – наші щирі співчуття”, – зазначив голова Сумської обласної ради Володимир Токар.

Рятувальники закликають громадян суворо дотримуватися вимог безпеки під час відпочинку на водних об’єктах: не залишати дітей без нагляду, слідкувати один за одним, не купатися в незнайомих і не обладнаних для цього місцях та у жодному разі не заходити в воду у нетверезому стані!

Джерелоsts.sumy.ua

4 листопада
3 листопада