Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині у ДТП постраждала дитина

Подія сталася вчора, о 16:20, на перехресті двох вулиць в одному із сіл Буринського району. У результаті зіткнення з автівкою до лікарні потрапив 10-річний хлопчик-велосипедист.

Коли до чергової частини Буринського відділення поліції надійшло повідомлення про зіткнення велосипедиста і авто, на місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції.

Правоохоронці опитали 49-річного водія машини. За словами чоловіка, хлопчик на велосипеді врізався в задню частину припаркованої на узбіччі автівки. На даний час дитина з травмами голови госпіталізована до Сумської обласної лікарні і перебуває під наглядом медиків.

«По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», — коментує Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Обидва транспортні засоби з місця події вилучені. Розпочате досудове слідство, у рамках якого з‘ясовуються причини та обставини події, що призвели до травмування дитини».

4 листопада
3 листопада