Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині в рамках програми «Велике будівництво» здійснюється реконструкція та капітальний ремонт 5 шкіл

Про це під час інспектування одного із об’єктів «Великого будівництва» – Нижньосироватської ЗОШ повідомив голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО.

«Сьогодні в рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ, на території області реалізується 22 об’єкти будівництва (5 шкіл, 5 садочків, 5 стадіонів, 7 приймальних відділень опорних лікарень)», – зазначив Роман Грищенко.

За його словами, загальна кошторисна вартість всіх об’єктів становить майже 330 млн гривень. На будівництво даних об’єктів у 2020 році передбачено майже 220 млн гривень. Це кошти ДФРР, субвенції на спроможну школу та інші субвенції, місцеві бюджети тощо.

Якщо говорити про ремонт шкіл, то наразі здійснюється реконструкція Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Конотопської гімназії, Роменської ЗОШ I–III ступеня №7, Середино-Будської ЗОШ I-III ступеня № 2 та Нижньосироватської ЗОШ I-III ступеня імені Б.Грінченка.

Також на Сумщині здійснюється ремонт дитячих садочків, що є частиною навчально-виховних комплексів у Миропільській, Березівській, Новослобідській ОТГ, та будівництво стадіонів і спортивних майданчиків на території Степанівської ЗОШ, Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Шосткинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11, Чернеччинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад освіти) та Попівського НВК.

4 листопада
3 листопада