Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

На Сумщині відеокамери розкрили магазинну крадіжку

До дільничного офіцера Великописарівського відділення поліції звернувся власник сільського магазину з повідомленням про те, що невідомі особи потрощили на літньому майданчику стільці.

Аби встановити зловмисників, поліцейський оглянув місце події. І звернув увагу на те, що поблизу майданчика встановлена камера відеоспостереження. Правоохоронець переглянув її записи, і на одному з відео побачив факт вчинення іншого злочину – кілька молодих хлопців, що вешталися поблизу майданчика, через незачинене вікно підсобного приміщення магазину поцупили товар — продукти харчування, цигарки та алкогольні напої.

Дільничний встановив особи цих юнаків, і виявилося, що тільки одному з них 18 років, всі інші неповнолітні. Поліцейський опитав кожного з них, і з‘ясувалось, що компанія не вперше таким чином зазирала до магазину, щоразу виносячи з підсобки пиво, сигарети і різного роду снеки та харчі.

Наразі в поліції за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження, в рамках якого слідчі встановлюють кількість «візитів», суму завданих збитків та роль кожного з компанії у вчинених крадіжках. Слідчі дії тривають.

4 листопада
3 листопада