Вчора
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

На Сумщині відновив роботу завод у прикордонні

На відновленні виробництва та пуску печей прикордонного заводу побував голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко.

«Днями відвідав прикордоння і власнооч упевнився в незламності нашого люду та бізнесу. Абсолютно не пафосні слова. Завод не функціонував з початку війни. Розміщений в кількох кілометрах від кордону, в зоні системних обстрілів. Проте власники, керівництво підприємства та його працівники «пішли» на абсолютно неординарний крок – відновили виробництво. Неймовірно та супроти всіх бізнесових «основ». Запалали печі. Герої не лише на фронті. Залізні люди. Безперечно – ми з ними точно переможено! Примітно, що власник підприємства не захотів афішувати назву заводу та сам захід. Не з міркувань безпеки. Все набагато простіше – вони не хочуть піаритись, їх завдання – перемога, банальна сплата податків та робочі місця. Особлива дяка нашим газовикам – оперативно та головне, «економічно» подали блакитне паливо на виробництво. Незважаючи на обстріли та загрозу життю фахівців газорегулюючої бригади. У кожного свій фронт. З такими людьми та бізнесом, які ні на крок не відстають від наших військових – вистоїмо точно», – прокоментував на своїй сторінці у Фейсбук Геннадій Дем’яненко.

Повномасштабна війна рф проти нашої країни змусила багатьох власників бізнесу змінити звичний темп роботи, місце розташування, а подекуди навіть переорієнтуватися. Деякі підприємці тимчасово або назавжди припинили свою діяльність. Інші ж були вимушені переїхати, пристосувати бізнес до нових викликів.

4 листопада
3 листопада