Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

На Сумщині викрили діяльність нарколабораторії

Прокуратурою Сумської області спільно з Управлінням протидії наркозлочинності Нацполіції припинено діяльність чоловіка та жінки, які займались незаконним обігом психотропних речовин (ч. 1 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 35-річний чоловік та його 36-річна цивільна дружина організували незаконний збут амфетаміну наркозалежним особам у м. Конотоп. Психотропну речовину подружжя виготовляло за місце свого проживання в одній із квартир багатоповерхівки. Далі підшукували через знайомих покупців, яким реалізовували психотропи. Зокрема задокументовано факт продажу чоловіком відповідній особі 5 г амфетаміну за 3 тис грн. У свою чергу жінка реалізувала 0,1 г за 400 грн.

У п’ятницю, 26 червня 2020 року, правоохоронці за оперативного супроводу спецпідрозділу «КОРД» у гаражі та за місцем проживання наркоділків провели санкціоновані обшуки, під час яких виявили та вилучили обладнання для виготовлення психотропів, інгредієнти та порошкоподібну речовину у великій кількості.

На даний час прокурор погодив наркоділерам повідомлення підозру, водночас вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. Всі вилучені речовини будуть направлені на експертне дослідження.

Джерело: sumypost.com

4 листопада
3 листопада