Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині викрили серійного «домушника»

Працівники Кролевецького відділення поліції, під час проведення оперативно-профілактичних заходів, направлених на попередження і розкриття крадіжок чужого майна, викрили 20-річного чоловіка у скоєнні щонайменше семи крадіжок з осель громадян.

Встановлено, що раніше неодноразово засуджений за вчинення подібних злочинів чоловік, нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, і дуже скоро знову повернувся до свого злочинного «ремесла».

Зловмисник, шляхом вільного доступу або ж через вікна та двері, проникав в будинки жителів районного центру та скоював крадіжки їх особистого майна.

Так, в одному з нежилих домоволодінь, чоловік викрав масляний обігрівач. А з господарчого приміщення у іншому дворі поцупив електричні інструменти.

Загалом брав зловмисник все, що можна було продати – мотокосу, соковижималку, акумулятор, мідний кабель, інструменти тощо.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Чоловікові повідомлено про підозри у вчиненні крадіжок. Наразі він знаходиться під вартою.

4 листопада
3 листопада