Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині за минулу добу виявлено 3 боєприпаси

1 жовтня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження  одного  76-мм артилерійського снаряду. Небезпечну знахідку раніше виявили у с. Грузьке Конотопського району. Боєприпас знаходився на відкритій території, поблизу ставка, на відстані до 100 м від житлових будинків.

Того ж дня, о 11:40, до Служби порятунку «101», надійшла інформація про знайдення предметів схожих на боєприпаси, що знаходилися на території висохлого ставку с. Сім’янівка, Конотопського району. Небезпечними знахідками виявилися три 50-мм мінометні міни, які знаходилися на відстані до 150 м від житлових будинків.

На місці виявлення правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники наголошують, що при знаходженні боєприпасів не можна їх навіть торкатися, а тим більше намагатися перенести. У жодному разі не користуватися поблизу засобами зв’язку, це може спровокувати вибух. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати Службу порятунку за номером «101».

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

4 листопада
3 листопада