Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

На Сумщині за сприяння нардепа Ігоря Васильєва ремонтують дитсадки та школи

На Сумщині тривають ремонти та оновлення у дитсадках за сприяння народного депутата України Ігоря Васильєва.

Про те, в яких садочках що вже вдалося зробити, нардеп написав на своїй фейсбук-сторінці.

“Цей тиждень працюю на округу, і сьогоднішній день присвятив візитам до шкіл та дитсадків: обговорили з керівниками поточний стан справ, уточнили, що вже зроблено, яка ще допомога потрібна.

Приємно бачити позитивні зміни у закладах, радість в очах усіх учасників освітнього процесу”, – зазначає Ігор Васильєв.

Від того, наскільки комфортними є умови у школах та дитсадках, залежить не тільки здоров’я підростаючого покоління, а й бажання (чи навпаки — небажання) дитини щодня йти до свого виховного чи навчального закладу, переконаний політик.

У дописі він розповідає, які саме роботи та на яких об’єктах вже завершені, які ще у процесі, а також ділиться планами на майбутнє:

“У сумському дитсадку №39 “Теремок” відремонтували музичну залу. Тепер розвиток творчих здібностей малечі проходить у зручних, комфортних умовах.

У садочку №36 замінили 7 старих вікон на сучасні енергоефективні, а також пофарбували стіни та оновили санітарне приміщення.

Завдяки встановленню нових вікон у садочку стало набагато тепліше. Втім, тут ще є над чим попрацювати. Зокрема — над облаштуванням інтерактивної підлоги у приміщенні, де відбуваються заняття для діток з інвалідністю. Така підлога дозволить ще краще розвивати та навчати дітей.

Цікаву локацію облаштували у сумській школі №11 — зелений клас. Це дозволить частину занять проводити на свіжому повітрі, що, безумовно, дуже корисно для дітей. Я б і сам із задоволенням у теплу пору року у такому класі повчився б)

У сумському садочку №6 “Метелик” вже готуються до ремонту покрівлі, через жахливий стан якої садочок просто заливає. Наразі на цей ремонт вдалося залучити мільйон гривень, тож, як тільки дозволить погода, – починаємо роботи. А сходи на ганку, які теж були в поганому стані, вже відремонтували.

У дитсадочку №13 “Купава” повністю відремонтували вбиральню, тепер тут затишно й красиво. Але ще потрібно буде провести утеплення корпусів, тож працюємо над цим питанням”.

Звісно, це далеко не всі об’єкти, які потрібно ремонтувати та оновлювати.

“Крім садочків, у нас є ще й школи, спортивні майданчики, подвір’я… Роботи багато, але впевнений, що ми з усім упораємось.

Всі ремонти проводяться за кошти соцекономрозвитку. Моя безпосередня задача – привернути увагу саме до цих об’єктів та домогтися спрямування на їхні потреби бюджетних коштів”, – підсумовує политик.

4 листопада
3 листопада