Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

На Сумщині закрили Середина-Будський район: 7 нових випадків COVID-19

Сьогодні, 25 липня, голова Середина-Будської районної державної адміністрації Віктор Губенко скликав районну комісію з питань ТЕБ та НС на позачергове засідання.

Необхідність у швидкому реагуванні виникла у зв’язку з інформацією від вірусологічної лабораторії Сумського лабораторного центру про підтверджені станом на 25липня випадки захворювання на коронавірусну інфекцію ще у 7 мешканців Середино-Будського району.

Відомо, що захворіли 2 особи по м. Середина-Буда та 5 осіб по смт Зноб-Новгородське. Серед захворілих є медичні працівники Середино-Будської підстанції Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ».

«З метою недопущення поширення осередку захворюваності нам необхідно розробити та негайно задіяти відповідний алгоритм дій, залучити всі служби і засоби для убезпечення мешканців району від можливого зараження на коронавірусну інфекцію», — зазначив Віктор Губенко.

На підставі рішення протоколу районної комісії з питань ТЕБ та НС на території Середино-Будського району з 26 липня посилюється протиепідемічний режим, заборонено всі масові зібрання, спортивні та розважальні заходи, обмежено рух транспорту на внутрішньорайонних маршрутах, припинено автобусне сполучення з містом Шостка, рух автобуса «Суми-Зноб-Новгородське» тимчасово змінено, зазначений рейс курсуватиме лише до м. Середина-Буда, до особливого розпорядження. Дотримання карантинного режиму контролюватиме мобільний пересувний блок-пост.

Відповідний протокол направлено до виконання органам місцевого самоврядування, службам та організаціям району, повідомляє Середино-Будська районна державна адміністрація.

Нагадаємо, станом на ранок 25 липня в області було виявлено 411 випадків COVID-19 (+14 за останню добу): у м. Суми — 5, Сумському р-ні — 1, м. Охтирка — 2, Недригайлівському р-ні — 3, Краснопіллі — 1, Краснопільському р-ні — 2.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада