Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині затримали серійних крадіїв

Слідчі довели причетність двох житів райцентру до вчинення десяти крадіжок приватного майна громадян. В рамках відкритих кримінальних проваджень поліцейські встановлюють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів на території міста і району.

До Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення від 63-річного місцевого жителя про те, що у нього з будинку, де наразі ведуться ремонтні та оздоблювальні роботи, невідомі особи викрали його власні речі та електроінструменти.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що зловмисники винесли з приміщення електродриль, мотокосу, надувний матрац та деякі документи заявника.
В ході розпочатих слідчих та оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку «вирахували» двох місцевих жителів віком 39-ти та 43-х років. Обидва вони мають неодноразові судимості за вчинення майнових злочинів.

Оперативники розшукали підозрюваних та допитали. Ті у скоєному зізналися, та розповіли, що спеціально підшукували будинки, де ведуться ремонтні роботи. Проникали у чужі приміщення, відтискаючи віконні рами або підібравши ключ до дверного замка. Забирали все, що потрапляло під руку, але найперше віддавали перевагу електроінструментам – і збути досить легко, і можна «виручити» досить непогані гроші.

Наразі частину викрадених речей у підозрюваних поліцейські вилучили, а їх самих затримали в порядку ст. 208 КПК України.
Окрім того, слідство вже довело причетність «кримінального дуету» до вчинення щонайменше ще дев‘яти подібних злочинів. Наразі досудові розслідування, розпочаті відповідно ч.3 ст.185 КК України за фактами крадіжок, тривають. Затриманих перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста і району. Злодіям загрожує чергове позбавлення волі на строк до 6 років, – повідомив відділ комунікації поліції області.

4 листопада
3 листопада