Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

На Сумщині згорів будинок

22 жовтня о 16:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в с. Слобода Буринського району. На гасіння, подолавши відстань у 16 км, прибуло відділення чергового караулу 23-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Як було встановлено, вогонь охопив веранду, кімнату, покрівлю і перекриття та стіни будинку на значній площі. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна. Приборкання загоряння потребувало значної кількості води, тому для дозаправки пожежної автоцистерни на місце пожежі були залучені трактори 2 місцевих агропідприємств з бочками з ємкістю близько 5 т та 10 т.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали у захисних апаратах. Для виявлення прихованих осередків горіння довелося розбирати конструкції покрівлі. О 17:05 вдалося зупинити подальше поширення полум’я та відвернути небезпеку від інших кімнат та приміщень будинку і 2 дерев’яних господарчих споруд, розташованих поруч з епіцентром горіння. О 18:45, використавши на гасіння близько 17 т води, пожежу ліквідували.

Усього на гасіння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 працівника та 2 одиниці техніки від місцевих агропідприємств.

Припустима причина загоряння — недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальної печі та димаря.

 

4 листопада
3 листопада