Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщині зменшується заборгованість із заробітної плати

Упродовж липня місяця погашено заборгованість на 3-х підприємствах та 2-х підприємствах-банкрутах на загальну суму 1,9 млн гривень. Про це повідомили заступнику голови облдержадміністрації Сергію БАННІКОВУпід час чергового засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

За словами Оксани ЛЕВЧЕНКО, начальника відділу соціально-трудових відносин, зайнятості населення та політики оплати праці обласного Департаменту соціального захисту населення, за моніторинговими даними, вже упродовж липня місяця погашено заборгованість на 3-х підприємствах та 2-х підприємствах банкрутах на загальну суму 1,9 млн гривень: КП «Сумижитло» СМР; КНП «Недригайлівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»; приватне АТ «Свеський насосний завод»; автомобільна школа Сумської обласної організації всеукраїнської спілки автомобілістів; ПАТ «Сумиоблагротехсервіс».

Потрібно зазначити, станом на 1 липня 2020 року загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати, що обліковувалася на 33 підприємствах Сумської області, становила 337 млн гривень, що на 6,7 млн гривень більше по відношенню до початку року та менше на 22,9 млн гривень по відношенню до попереднього місяця (1 червня 2020).

За підсумками засідання заступник голови облдержадміністрації Сергій Банніков надав відповідні доручення керівникам профільних Департаментів та управлінь у сфері виконання чинного законодавства щодо погашення заборгованості із заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій області.

4 листопада
3 листопада