Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Сумщину завітали байкери «Мотопробігу Єдності 2020»

25 липня у рамках всеукраїнської акції до Глухова завітали байкери – учасники мотопробігу. Кілька десятків мотоциклістів зупинилися на площі Рудченка, передає hlukhiv.info.

До Глухова вони прибули з Чернігова. Згідно з маршрутним планом, учасники акції знаходяться вже шостий день у дорозі. Далі мотоциклісти відвідають Путивль та Суми. Взагалі, Сумщина – це вже восьма область, якою проходить мотопробіг. На центральній площі Глухова байкери сфотографувалися, трохи відпочили та вирушили далі.

Варто зазначити, що «Мотопробіг Єдності» стає традицією, він проходить уже вчетверте. Акція стартувала 20 липня в Ужгороді, а завершиться 2 серпня на острові Хортиця. Мета мотопробігу – підтримати ідею збереження територіальної цілісності Україні та єдності українців.

У рамках заходу учасники провезуть Державний прапор України та Кримськотатарський прапор через всю країну. Мотопробіг 6 тис. км завдовжки проходить через 51 місто й містечко. У кожній області учасників пробігу зустрічають і супроводжують місцеві байкери, які, за бажанням, долучаються до подальшого маршруту.

4 листопада
3 листопада