Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

На Ямпільщині розгорівся гучний скандал довкола керівника лісгоспу

Директор Ямпільського агролісгоспу Олексій Котляров вперше публічно прокоментував звинувачення у свою адресу, які останнім часом масово поширюються через соціальні мережі.

Повідомлення, в яких звинувачують директора Агролісгоспу та голову районної організації політичної партії «Опозиційна платформа «За життя», анонімні, але містять копії документів, пише yampil.info.

У чому звинувачують?

1. Незаконні поруби деревини. Через соціальні мережі поширюється копія листа киянина Олексія Полозова на адресу начальника Державної екологічної інспекції у Сумській області, в якому мова йде про самовільні поруби та незаконний продаж деревини посадовцями ДП «Ямпільський агролісгосп». Стверджується, що на території Ямпільськго району діє організована група з лісників агролісгоспу, які є родичами та близькими людьми директора, а також  бригади «чорних лісорубів», які здійснюють незаконний поруб деревини і її реалізацію деревопереробникам смт Ямпіль, м. Глухів та ПП «Завод «Стел» з м. Шостка.

Стверджується, що на підставі цього листа Державною екологічною інспекцію у Сумській області була призначена позапланова перевірка ДП «Ямпільський агролісгосп», але посадовці підприємства не допустили інспекторів до перевірки. «Олексій Котляров впевнений в своїй безкарності, тому що постійно прикривається та сподівається на допомогу народного депутата, навіть дозволяє собі відмовляти в проведенні перевірки діяльності контролюючими органами», – зазначається у повідомленні.

2. Безкоштовне надання сировини для приватного цеху. Стверджується, що директор незаконно заробляє на приватному цеху по виробництву паливних пелетів та пиломатеріалу обрізного, що ​знаходиться в місті Дружба на території колишньої тракторної бригади. Сировина для забезпечення функціонування зазначеного цеху отримується безкоштовно, використовуючи службове становище та бригаду «чорних лісорубів».

3. Незадекларовані доходи. Стверджується, що деннийнелегальний дохід керівника підприємства від продажу вкраденого лісу складає 70 тисяч гривень, місячний дохід – 2 млн гривень.

4. Використання службового автомобіля у особистих цілях. Стверджується, що 2 липня директор Агролісгоспу у неробочий час потрапив в ДТП на службовому автомобілі Шкода А7 по дорозі до м. Дружба.

Позиція Олексія Котлярова

Сьогодні вперше директор ДП «ЯмпільськийАгролісгосп» та голова районної організації політичної партії «Опозиційна платформа «За життя» Олексій Котляров прокоментував ці звинувачення для засобів масової інформації, давши інтерв’ю порталу Глухів.INFO

«Продолжительное время на просторах сети появляются заказные статьи, в которых меня, как руководителя предприятия ГП «Ямпольский агролесхоз», беспочвенно обвиняют в использовании служебного положения в целях наживы. Все воры и предатели, и только мы Д`артаньяны. Приблизительно в такой парадигме работают, не покладая рук, производители отборного шлака на просторах сети. Хочу пояснить неискушенному читателю цель провокационных действий, которыми занимаются отдельные лица. Никаких уголовных дел на меня не открывали, предприятие работает, его сотрудники вовремя получают заработную плату. За клеветническими высказываниями скрывается обыкновенная грязная предвыборная игра. Не стоит поддаваться на провокации», – передають слова Олексія Котлярова журналісти Глухів.INFO.

 

 

 

4 листопада
3 листопада