Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Начальник обласного управління комумайном вкотре порушив правила

Начальник управління комунальним майном Сумської обласної ради Дмитро Нагорний показав у соцмережах, як вчергове порушив правила. Власне, на сторінці у Фейсбуці він хотів похвалитися, що склав вступний іспит на філософський факультет Київського національного університету ім. Шевченка на спеціальність «Публічне управління та адміністрування», пафосно зазначивши «Вчитися ніколи не пізно!…», але чомусь не врахував, як саме це продемонстрував: виклавши фото екзаменаційного білета і своєї письмової роботи.

Виникає логічне припущення: якщо Дмитро Нагорний зняв на камеру мобільного телефона запитання, то і під час екзамену користувався ним, що взагалі-то заборонено всюди. Наявність засобу зв’язку, очевидно ж з підключеним Інтернетом, дає змогу отримати звідти всю інформацію, якої не знаєш. Виходить, якщо ти можеш сфоткати квиток і свою роботу, то ти також міг знайти всі відповіді?

Дивно, що один із лідерів сумської «Європейської Солідарності» навіть не задумався над тим, що засвітив, у який спосіб він намагається потрапити до престижного вишу. Втім, «чхати» на правила давно ввійшло у  звичку Дмитра Нагорного. Чого вартий лише скандал через те, що він у робочий час ходить до спортзалу.

Тим часом оприлюднена інформація є приводом визнати його екзамен недійсним, тим паче, що він сам надав докази, що здавав іспит незаконно. Слідкуватимемо, чи послідує реакція університету.

Виникає ще одне запитання, де Дмитро Нагорний і де філософія? І як людина у 38 років, займаючи таку посаду, навіть не усвідомлює, що вчиняє безглуздо, показуючи всім порушення при вступі?

4 листопада
3 листопада