19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Начальника управління молоді і спорту Євгена Походню звинуватили у махінаціях із гуманітаркою АТОшникам

Офіційний рупор обласної організації партії «БПП «Солідарність» в 2015 році Ольга Панфілова розповіла, як партійці імітували волонтерську допомогу воїнам АТО.

Так тоді ще заступник (а згодом уже і керівник) управління молоді і спорту Сумської ОДА Євген Походня разом із директором Сумського аеропорту на камери видавали пусті картонні коробки за гуманітарну допомогу українським воїнам, які перебували в зоні проведення антитерористичної операції.

За словами колишнього прес-секретаря обласної організації партії «БПП «Солідарність» Ольги Панфілової, вони отримували колосальне задоволення від цього процесу.

«Вони носили великі, пусті коробки і робили це для фотосесій, вдаючи, що там знаходиться допомога жителям Авдіївки. На ці короби клеїли наклейки «Солідарність БПП» і вони просто «упісювалися», коли це робили», – уточнила вона.

Нагадаємо, у своєму відео-зверненні експрес-секретар обласної організації партії «БПП «Солідарність» Ольга Панфілова також навела факти, як керівник коммайна обласної ради Дмитро Нагорний прогулює свою роботу, перебуваючи у фітнес-клубі, а його дружина Марина користувалася талонами на бензин, які належали Сумській районній раді.

У меня тут к вам пару вопросов, шановно аудиторіє

Опубліковано Olha Panfilova Пʼятниця, 10 липня 2020 р.

4 листопада
3 листопада