Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Антон Швачко передав допомогу лікарні Святого Пантелеймона на понад 20 тисяч доларів

Народний депутат від партії «Слуга народу» Антон Швачко підтримав провідний медичний заклад обласного центру, що невдовзі має стати кластерним, – лікарню Святого Пантелеймона. Парламентар передав установі допомогу вартістю понад 20 тисяч доларів, до якої увійшли препарати, необхідні для лікування низки захворювань, одяг для медиків, столові набори для пацієнтів із тремором рук та інші речі, що знадобляться лікарні. За словами народного обранця, така можливість підтримати сумську медицину з’явилася завдяки активній роботі із закордонними та вітчизняними благодійними організаціями, які не залишають Україну у важкий час війни.

«Разом із колегою Михайлом Ананченком передали персоналу Клінічної лікарні Святого Пантелеймона Сумської міської ради допомогу, яка надійшла від міжнародної некомерційної гуманітарної організації

Direct Relief за сприяння Благодійний Фонд Євгена Пивоварова. Дякуємо благодійникам за підтримку обласної медицини!

Адже Сумщина – прикордонна область і має бути готова до викликів війни, особливо на медичному фронті. Завдяки активній комунікації з лікарями та постійним пошуком джерел допомоги ми маємо результат.

Допомога, яку отримали цього разу, включає препарати для стабілізації тиску, протигрибкові засоби, аерозолі для інгаляцій від кашлю, шлункові спазмолітики, а також одяг для медперсоналу, столові набори для пацієнтів із тремором рук та інше.

Дякуємо закордонним партнерам за підтримку нашої медицини в такий непростий час! Це важливо. Налагоджуємо співпрацю далі!» – написав Антон Швачко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Колектив лікарні у свою чергу подякував благодійним організаціям за поміч, а також народним депутатам України Антону Швачку та Михайлу Ананченку за сприяння та організацію отримання такої важливої сьогодні підтримки.

4 листопада
3 листопада