25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня

Нардеп Лариса Білозір передала на передову техніку бійцям територіальної оборони міста Суми

Народний депутат Лариса Білозір та команда громадської організації «Ми – Вінничани»  передали необхідну техніку бійцям сумської територіальної оборони та 58-ї бригади ЗСУ. Зокрема, захисники з міста Суми отримали вкрай необхідні у військовій службі дрон Mavik та комплект рацій Motorolla.

«Наша сила – в єдності! Ми розуміємо, що нашим захисникам на передовій потрібна допомога, тому намагаюсь щоразу оперативно відгукуватися на їх звернення.

Разом з командою «Ми – Вінничани»  передали на передову бійцям сил територіальної оборони міста Суми Mavik та комплект рацій Motorolla, 58 бригаді комплект Starlink, 150 розвідувальній бригаді автомобіль, також закупила запчастини для старшокласників та їх наставників для виготовлення десятків fpv дронів!

Дуже сподіваюсь, що це обладнання допоможе українським воїнам ефективніше виконувати бойові завдання, краще координувати дії та захищати нашу землю від окупантів», – повідомила Лариса Білозір на своїй сторінці у Фейсбуці.

У свою чергу бійці сил територіальної оборони міста Суми висловили вдячність народній обраниці Ларисі Білозір та ГО «Ми – Вінничани» за надану допомогу.

«Наближаємо нашу Перемогу разом! Ви – найкращі» – зазначили захисники у своєму відеозверненні.

За словами парламентарки, передана  техніка – це лише невелика частинка того, що можна зробити, щоб допомогти нашим захисникам та захисницям.

«Пишаємося нашими воїнами та щиро дякуємо їм за їхню мужність та самовідданість. Разом ми сильніші! Слава Україні! Героям слава!» – написала Лариса Білозір.

4 листопада
3 листопада