Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Максим Гузенко домовився про додатковий ремонт автодороги Р-44

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») провів робочу нараду з керівником Служби автомобільних доріг в Сумській області Іваном Романюком та його заступником Сергієм Овчаренком і дійшов із ними згоди в питанні дофінансування ремонту автодороги Р-44. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Ремонт автодороги Р-44 продовжено!

Учора провели робочу нараду з керівником Служби автомобільних доріг в Сумській області Іваном Романюком та його заступником Сергієм Овчаренком і дійшли згоди в питанні дофінансування робіт. Окрім запланованого на цей рік відновлення ділянки від с. Ворожба до с. Клепали, яка наразі вже завершена, буде відремонтоване дорожнє покриття від с. Клепали до с. Чумакове. Загальна протяжність відновлюваної ділянки складе майже 26 км.

Процес ремонту автодороги Р-44 у межах Буринської ОТГ сьогодні проінспектували депутати від фракції ПП «Слуга народу» Буринської міськради, які раніше зверталися до мене з цим питанням. Роботи тривають, результат є!

Дякую депутатам за згуртовану позицію та своєчасне звернення, а також керівництву Служби автомобільних доріг в Сумській області — за взаєморозуміння та налагоджену комунікацію.

Працюємо далі!”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада