Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Максим Гузенко допомагає вирішити питання будівництва багатоквартирного будинку для рятувальників

Сьогодні, 9 серпня, до Міжрегіонального центру швидкого реагування, який базується у м. Ромни, з робочим візитом прибули народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») та голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко.

Гості ознайомилися з потужностями одного з кращих підрозділів ДСНС України та, зокрема, умовами проходження служби рятувальниками. Начальник центру Сергій Біляєв продемонстрував їм сучасну техніку, обладнання та спорядження, які є на озброєнні у підрозділах рятувального формування, новозбудовані водолазний комплекс та рятувальне депо.

Народний депутат та голова обласної ради також ознайомилися з ходом виконання робіт із подальшого облаштування побутових умов проходження служби рятувальниками а також з ходом будівництва житлового будинку для сімей рятувальників. Деталі у Фейсбуці розповів Максим Гузенко.

“Разом з головою Сумської обласної ради Віктором Федорченком проінспектували хід будівництва багатоквартирного будинку для особового складу Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС, що базується в м. Ромни.

Цей об’єкт будується вже більше 20 років. Торік, за зверненням начальника міжрегіонального центру Біляєва С.В. ми долучилися до вирішення цього питання і вже в цьому році досягли домовленості про фінансування на суму 9,4 млн гривень. Зараз працюємо спільно з бюджетним комітетом та керівництвом ДСНС України над тим, щоб в наступному році повністю завершити цей об’єкт.

Так 94 сім’ї співробітників центру ДСНС отримають довгоочікувані квартири, що майже повністю забезпечить потребу. Тож, працюємо далі!”, – написав нардеп.

4 листопада
3 листопада